Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg on Kapo koputaja

Annika Matson 14. detsember 2006, 07:39

Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg Rene
on kaitsepolitsei koputaja ehk "kits", kirjutab Eesti Ekspress.

Eesti Ekspressi andmetel peetakse kohtuprotsessi venelaste raudteefirma Spacecom juhi Oleg Ossinovski üle kinniste uste taga sellepärast, et kaitsepolitsei ei taha, et avalikkus saaks teada, kes on tema kaastööline.

Kapo "kitse" rollis esineb nimelt Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg Rene Varek, kes töötab Spacecomiga konkureeriva Eesti Raudtee turundusdirektorina. Euroopa kohtupraktikas on haruldane, et Eesti Raudtee suguse suurfirma juht osaleks koputajana protsessil, milles on süüdistatava rollis tema väiksem konkurent.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2006, 07:41
Otsi:

Ava täpsem otsing