Skype´i eestlased võtsid sihikule Hiina

14. detsember 2006, 11:49

Skype'i Eesti arendajad investeerivad
väikestesse paljulubavatesse nišiettevõtetesse, suund on võetud Hiina poole.

Ülemaailmset edu saavutanud internetitelefoni Skype loonud Eesti arendajatest on lühikese ajaga kujunenud omanäolised tehnoloogiaala visionäär-riskikapitalistid, kes investeerivad väikestesse paljulubavatesse nišiettevõtetesse, kirjutas ajakiri Saldo. Nüüd on nad suuna võtnud Hiina poole.

Jutt käib Toivo Annusest, kes lahkus Skype'ist eelmise aasta lõpus ning keskendus enda ning oma partnerite raha investeerimisele. Samuti Ahti Heinlast, Priit Kasesalust ja Jaan Tallinnast ning nende investeerimisfirmast Ambient Sound Investments (ASI).

Seniajani peamiselt Eesti firmadesse raha paigutanud noored mehed uurivad nüüd maad investeeringuteks Aasiasse, täpsemalt Hiinasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2006, 11:49
Otsi:

Ava täpsem otsing