• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Armsalt naljakas jõulufilm

  Jõulupühade eel Tallinna kobarkinos esilinastuv romantiline komöödia "Puhkus" võiks olla palsam nende hingele, kel isiklikus elus kõik päris enese soovide järgi ei kulge.
  Hea tuju peaks garanteerima fakt, et filmi käsikirja on loonud ja selle ka lavastanud kõnealuse žanri tõeline ekspert Nancy Meyers, kelle linateosed "Mida naised tahavad" ja "Parem hilja kui mitte kunagi" on pälvinud publiku sooja vastuvõtu. Peaosades Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law ja Jack Black.
  Iris on armunud mehesse, kes abiellub peatselt teise naisega. Teisel pool maakera avastab Amanda, et tema elukaaslane on truudusetu.
  Kaks täiesti erinevat naist seisavad samasuguse probleemi ees. Nad kohtuvad internetiküljel, mis pakub välja võimaluse puhkuse ajaks kodusid vahetada. Iris kolibki Amanda villasse päikeselises Californias, Amanda aga lendab lumisele Inglismaale.
  Juba mõni aeg pärast saabumist ootab mõlemaid üllatus: Amanda kohtub Irise sarmika venna Grahamiga, Iris aga tutvub sümpaatse veidrikust helilooja Milesiga. Sellest saab mõlema naise jaoks elu meeldejäävaim puhkus.
  Film annab vaatajale lootust, et kui üks uks sulgub, teine avaneb, ja tuletab meelde, et kõige parem puhkusereis on siis, kui senise pagasi seljataha jätad. Lisaväärtust annab maaliline keskkond, mis viib mõtted tõepoolest puhkuselainele ning tekitab tõelise jõulutunde.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.