Armsalt naljakas jõulufilm

Christel Karits 15. detsember 2006, 00:00

Jõulupühade eel Tallinna kobarkinos esilinastuv romantiline komöödia "Puhkus" võiks olla palsam nende hingele, kel isiklikus elus kõik päris enese soovide järgi ei kulge.

Hea tuju peaks garanteerima fakt, et filmi käsikirja on loonud ja selle ka lavastanud kõnealuse žanri tõeline ekspert Nancy Meyers, kelle linateosed "Mida naised tahavad" ja "Parem hilja kui mitte kunagi" on pälvinud publiku sooja vastuvõtu. Peaosades Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law ja Jack Black.

Iris on armunud mehesse, kes abiellub peatselt teise naisega. Teisel pool maakera avastab Amanda, et tema elukaaslane on truudusetu.

Kaks täiesti erinevat naist seisavad samasuguse probleemi ees. Nad kohtuvad internetiküljel, mis pakub välja võimaluse puhkuse ajaks kodusid vahetada. Iris kolibki Amanda villasse päikeselises Californias, Amanda aga lendab lumisele Inglismaale.

Juba mõni aeg pärast saabumist ootab mõlemaid üllatus: Amanda kohtub Irise sarmika venna Grahamiga, Iris aga tutvub sümpaatse veidrikust helilooja Milesiga. Sellest saab mõlema naise jaoks elu meeldejäävaim puhkus.

Film annab vaatajale lootust, et kui üks uks sulgub, teine avaneb, ja tuletab meelde, et kõige parem puhkusereis on siis, kui senise pagasi seljataha jätad. Lisaväärtust annab maaliline keskkond, mis viib mõtted tõepoolest puhkuselainele ning tekitab tõelise jõulutunde.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing