10. jaanuar 2007 kell 13:08

Vaiko Eplik: Raadio Kahe reformierakondlik juhtimisstiil näitab veel oma musklit

Vaiko Eplikut ei paista morjendavat mitte see, et ta Raadio 2 hommikuprogrammi saatejuhi kohalt lahti lasti, vaid see, kuidas seda tehti.

"Juriidiliselt on kõik korrektne, aga minu arust on see nende poolt ebakorrektne käitumine, eriti arvestades seda, et ma juhtisin puhkusel olles heas usus sõbrahinna eest aastahiti galaõhtut," kommenteeris Eplik Eesti Päevalehele ja leidis, et inimestel on õigus teada saada, kuidas need asjad raadios käivad. "Ma ei ole esimene, kellega niimoodi käituti, ja ma pole kindlasti ka viimane ning ma kardan, et see reformierakondlik juhtimisstiil näitab lähiajal veel oma musklit." "Eks Eesti Raadio juhatuse esimees juhib raadiot nii, kuidas tema tahab, kui minu jaoks on lihtsalt hästi veider see, et inimesel lastakse olla kolm nädalat puhkusel teadmisega, et tal on uuest aastast töökoht, ja siis, kui ta satub juhuslikult kolm päeva varem tööle, öeldakse, et tal ei ole töökohta," rääkis Eplik.

Hetkel kuum