Justkui lapsed liivakastis

Kristina Traks 22. jaanuar 2007, 00:00

Reformierakonna-Burkhardti pistiselugu on lihtsalt vastik. Mitte sellepärast, et ükski pistiselugu üldse võiks olla kuidagi meeldiv, vaid poliitikute omavaheliste näpuga näitamiste pärast. Reformirakonna juht Andrus Ansip kinnitab, et tema erakonnas lolle pole, kuid ometigi on ise äsja erakonnast välja visanud mitu üdini korrumpeerunud Viimsi omavalitsuspoliitikut. Nagu alati, on hea asi ajada hoopis kellegi kolmanda kaela ja praeguse võimukoalitsiooni jaoks on see patuoinas IRLi peaministrikandidaat Mart Laar.

Justkui lapsed liivakastis: "Mina ei teinud midagi, hoopis Mart tegi!"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing