27. veebruar 2007 kell 7:40

Sotside fraktsiooni juhti ähvardas tappa parteist välja visatud mees

Tallinna volikogu sotside fraktsiooni esimeest Jaak Jusket ähvardas arvatavasti tappa tema endine erakonnakaaslane, kes mullu parteist välja visati.

SL Õhtulehele viidati eile pärastlõunal politseiallikaist, et üks peamisi kahtlusaluseid on Juske endine erakonnakaaslane Heiki (51). Ta astus parteisse 15. märtsil 2004, kuid arvati mullu veebruaris erakonnast välja. Nimelt kahjustanud Heiki erakonna mainet.

"Ma pole temaga praktiliselt 11 kuud kohtunud ega rääkinud. Aga mäletan, et ta oli selline tüüp, kes oli kord suur sõber ja järgmisel hetkel sõimas. Ütleme nii, et vaimselt mitte kõige stabiilsem inimene," meenutab Juske.

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske sai 24. veebruari hommikul ähvarduskõne, milles ta lubati tappa, kui ta Tallinna volikogus veel sõna võtab. Juhtunu suhtes on algatatud kriminaalasi.

"Kell 12.47 vabariigi aastapäeval helistas mulle numbrinäiduta telefonilt tundmatu arvatavasti vanem meesterahvas, kes teatas kurjal häälel, et kui ma seal volikogus vait ei jäe, siis tapetakse mind ära. Ja kõik. Kõne kestis mitte rohkem kui 15 sekundit," kirjeldas Juske juhtunut oma blogis.

Hetkel kuum