Üks küsimus: Kas maksaksite lisamaksu?

ÄP 20. märts 2007, 00:00

Arvo Kivikas, ASi Ilves-Extra nõukogu esimees
Ma maksan selle eest, et lennufirma mind ühest kohast teise veab. Kui firma hakkab küsima mingit lisamaksu, siis minus tekitab see küsimusi, kuidas sellise maksu otstarvet kontrollida. Kindlasti on aga see SASi poolt omamoodi väga hea reklaaminipp. Seda enam, et reisijad maksavad selle kinni.

Andres Onemar, RMK arendusdirektor
Kui SAS teeb kliendile selgeks, mis selle eest ära tehakse, ning kui see selgitus vastab minu tõekspidamistele, siis oleksin nõus seda maksma. Kui see on aga mingi umbluujutt, et teeme midagi rohelist, siis kindlasti ei tahaks sellise kampaania eest maksta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing