Küsige nõu Pohlakult!

Raimo Ülavere 27. märts 2007, 00:00

Mulle meeldib, et Reformierakond ning IRL omavahel kraaklevad ministrikohtade pärast. Ikkagi inimesed, mitte aga taaskehastunud ema Theresad. Kuid järgmine kord pärast valimisi võiks meeskonna koosseisu koos positsioonidega kohe selgeks teha. Kas keegi kujutab ette, kuidas Oper surutaks poole mängu pealt kaitseliini ning Poom tormaks hoopis ummisjalu rünnakule? Mis mängujoonisest kinnipidamisest me siis veel räägime? Aga kui ründaja jääb ikka ründama ja puurivaht postide vahele, on parema tulemuse tõenäosus hulga suurem.

Kui mind ei usu, küsige või Pohlakult.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing