3. aprill 2007 kell 11:02

Eksklusiivne kinnisvara läheb veel kallimaks

ERI Elamispindade Kinnisvara tegevjuht Mart Saa ennustab, et eksklusiivse kinnisvara hind võib veel tõusta. Tema enda investeeringuks soetatud kesklinna korter on siiski müügis.

Ehkki Tallinn on kinnisvara hindade poolest varsti Euroopa üks kalleimaid linnu, siis kvaliteetne kinnisvara oma väärtust naljalt ei kaota, kirjutas Äripäev.

«Oleks aeg siiski rohkem vaadata, mida osta, ja mitte osta alati ostmise või buumi pärast. Teatud kinnisvara väärtus kindlasti tõuseb veel ja teatud kinnisvara ootab kindlasti ka langus,» märkis Saa. Tõusu võib Saa sõnul oodata selliselt varalt, mida ei tehta juurde ja mis on eriline ehk eksklusiivkinnisvara.

«Selle alla võiks käia vanalinn, südalinna huvitavamad majad, kus ka vaated ei oleks päris teise maja akendesse, põnevad renoveeritavad vanemad majad – stuudio ja tehase tüüpi kortereid on ikkagi vähe.»

Hetkel kuum