Kia näitas Soulis linnamaasturit KND-4

ÄP 13. aprill 2007, 00:00

Kia Motors esitles 5. aprillil rahvusvahelise Souli Motor Show raames SUV-tüüpi kontseptsõidukit KND-4. Infotehnoloogia viimase sõna järgi varustatud uus ideeauto paistab muuhulgas silma aktiivmaatriksiga AMOLED-infoekraani, uudse Blu-ray tehnoloogia ja raadiosüsteemi sisseehitatud kõvakettaga.

KND-4 sisemuse metallik-paneele ilmestab kaudvalgustus. Auto jõuallikaks on 2,2 liitrine VGT-diiselmootor. Esmakordselt on kasutusele võetud nn aktiivpöördemomendi süsteem, mis suunab ekstreemsetes ja libedates oludes jõu parima haardega ratastele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing