24. mai 2007 kell 15:38

Tivolit Sillamäel täna ei avata

Tehnilise järelevalve inspektsiooni peadirektor Urmas Leitmäe ja Tivoli Tuuri peakorraldaja Lauri Viikna leppisid kokku, et lõbustusparki täna Sillamäel siiski ei avata. Kui kõik läheb hästi, alustab Tivoli homme kell 14.

«Meie oleme edasi jõudnud, kuid kõik oleneb nüüd ettevõtjast ja tundub küll, et tööpäev saab lihtsalt enne otsa,» sõnas Leitmäe Postimees Online´ile natuke enne, kui tuuri peakorraldajaga telefoni teel kokkuleppele jõuti.

Leitmäe lisas veel, et Tivoli Tuuri peakorraldaja Lauri Viikna oleks nõutud dokumentatsiooni pidanud esitama nädala alguses ning praeguseid takistusi poleks tekkinud.«Kõik on jäänud tal viimase hetke peale, nii et see on ettevõtja probleem,» tähendas Leitmäe.

Sillamäe linnapea Ain Kiviorg ütles kell 16.20, et linnavalitsusse pole tulnud ühtegi kooskõlastust.«Momendil ei ole ühtegi teadet, aga tundub, et võib-olla on tulemas,» lausus ta.

Lauri Viikna kinnitas Postimees Online´ile, et üheskoos tehnilise järelevalve inspektsiooni peadirektoriga jõuti otsusele, et täna Tivoli Sillamäel alustada ei jõua.

«Mõõtmised on hetkel veel pooleli ning inspektsioon peab need lõpule viima. Homme hommikul allkirjastavad nad loodetavasti paberid ning seejärel saame päästeametilt kooskõlastuse,» kinnitas Viikna.

Hetkel kuum