24. mai 2007 kell 10:56

Viikna: ajakirjandus on minust teinud massimõrvari!

Rakveres tivoli platsil peale õnnetust ajakirjanike ja kannatanutega suhtlev Lauri Viikna on nördinud, sest ajakirjandus on teinud temast massimõrvari.

Eesti Ekspressi ajakirjaniku pärimise peale, kuidas meeleolu on, vastas Viikna järgmiselt: “Mis ta on. Hakkab juba ära viskama! Ajakirjandus on minust massimõrvari teinud. Tegelikult esindan ma praegu oma partnereid, kes ei saa lihtsalt eesti keeles räägitud.”

Viikna ei saa ka aru süüdistustest, et tivoli töötajad ei räägi eesti keelt. “Meid on süüdistatud, miks nad (tivoli töötajad toim.) ei räägi eesti keelt. Ütle mulle üks eesti mees, kellel on E-kategooria juhiluba ja kes on pika landi rekkamees, ja kes on nõus oma õllekõhu rooli pealt (tegelikult ütleb Viikna “baranka pealt”) üles tõstma ja ehitama karusselli. Eesti mees ei tule sellise töö peale,” on Viikna pahane.

Hetkel kuum