Mariliis Pinn • 13. juuni 2007 kell 9:13

Siilats: Eesti riigi järjepidevus oleks rahva paadisõiduoskuseta katkenud

Ärimees Viktor Siilats ütles aripaev.ee online-intervjuus, et Eesti riigi järjepidevus oleks rahva paadisõiduoskuseta katkenud.

"President võiks meile alatasa meelde tuletada, et Eesti riigi järjepidevus oleks rahva paadisõiduoskuseta katkenud," märkis Siilats online-intervjuus.

"Peaminister peaks igal suvehommikul mõne tuttava väikelaevniku juurest läbi astuma ja keelitama, et kas see väikelaevnik viitsiks vaatamata viletsale ilmale ühe sõidu mõnele lähisaarele teha. Seal pole küll turvalisi sildumisvõimalusi veel niipea oodata, aga see-eest olla memmed juba paar kampsunit müügiks valmis kudunud, värske kala on suitsuahjus soojas ja kohalik kõrts pole mitu päeva külastajaid näinud," vastas ärimees intervjuus lugeja küsimusele, mida oleks riigil ja ettevõtjatel vaja teha, et sektor kiiremini kasvaks, paate rohkem ostetaks ja et eestlased oleksid jälle mererahvas, mitte mereäärne rahvas.

Hetkel kuum