13. juuni 2007 kell 10:15

Tivoli sel aastal Õllesummerile ei pääse

Viimastel aastatel on Tivoli Tuuri atraktsioonid olnud ka Õllesummeril. Sel aastal rootslastele kuuluvat lõbustusparki festivalile ei tule.

Festivali jaoks on inimeste turvalisus kõige olulisem prioriteet, teatas Õllesummeri pressiteenistus.

“Me ei saavutanud tivoli Rootsi omanikega kokkulepet täiendavate turvalisust puudutavate tingimuste osas. Rootslased ei olnud nõus sõlmima üheseltmõistetavat kindlustuslepingut mõne Eesti kindlusfirmaga ning palkama eesti keelt kõnelevaid töötajaid. Meie ei ole aga nõus oma külastajate turvalisuse nimel tingima,” selgitavad Õllesummeri korraldajad.

Tivoli kõrvalejäämine ei tähenda, et Õllesummeril tuleks atraktsioonidest puudust. Endisel saab festivalil benji’t hüpata, tegutseb rallisimulaator, pealava juurde püstitatav Canopy rada pakub mitmekümnemeetrist õhulendu jne.

“Suuname oma energia muude projektide ning suuremate kontsertide õnnestumisse. Festivali külastaja meelelahutusest puudust ei tunne, turvariskid on aga oluliselt enam maandatud,” nendivad korraldajad.

Hetkel kuum