Mariliis Pinn • 26. juuni 2007 kell 10:55

eBayst saab osta Paris Hiltoni prügi

Palju maksaksid sina tühja Paris Hiltoni prügikastist pihta pandud koeratoidu purgi eest? Siiani on kõrgem pakkumine null dollarit.

Kuid mõned inimesed loodavad, et keegi on nõus selle eest lauale laduma isegi 40 dollarit ehk 465 krooni. Vähemalt selline on eBay oksjoni alghind, vahendas Yahoo! News. Esmaspäeval veel ostjaid ei olnud.

Ka ei tunne keegi huvi Hiltoni kasutatud hambaharja või fännilt saadud kirja vastu.

Hollywoodstartrash.comis avaldatud videos teatas onu Sami maski kandev noormees, et tema koos sõbraga, kes jäi kaamera taha, ostis turistikaardilt Paris Hiltoni elukoha välja ja nad hiilisid enne pimedat tema maja juurde ja põgenesid kuue prügikotiga.

Noormeestel on kavas ka teiste kuulsuste prügi müüja. Videos võttis sõna ka advokaat, et nende tegevus on seaduslik, kui nad ootavad senikaua kui prügi on minemavisatud, ega tungi krundile selle omandamiseks.

Hetkel kuum