Turismiuudised

ÄP 27. juuli 2007, 00:00

Suurimad turistide meelitajad Ladina-Ameerikas on El Salvador ja Panama, suurimad kaotajad mullu Boliivia ning Brasiilia.

Kui planeerite reisi sellesse planeedi piirkonda, siis arvestage, et enamik reisijaid hakkab oma pilku just nende riikide poole pöörama. Praegu on absoluutarvudes juhtpositsioonidel endiselt Mehhiko ja Brasiilia. El Salvadori turistide voog kasvas mullu 47 protsenti - enam kui üheski teises selle piirkonna riigis. Panamas lisandus saabumisi 20 protsenti.

Teised edukad turismimaad Ladina-Ameerikas olid Kolumbia, Argentiina, Paraguai ning Guatemala.

Kui varem pidi eestlane immigrandiviisat taotlema läbi Helsingi, siis alates möödunud nädalast on viisa väljastamise õigus ka USA Tallinnas asuval saatkonnal. Immigrandiviisa on sisuliselt alaline elamisluba USAs, mida saavad taotleda inimesed, kelle vanemad või lapsed on USA kodanikud, kes abielluvad USA kodanikuga, kes on nn green card loterii võitjad ning nende abikaasad ja lapsed. Ka on immigrandiviisat teatud juhtudel võimalik taotleda Ameerikas töötavatel inimestel sealse tööandja vastutusel.

Viimati anti Ameerika Ühendriikide immigrandiviisa Eestis välja 1940. aastal. Esimese taasiseseisvunud Eestis välja antud viisa andis saajale pidulikult üle USA suursaadik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing