4. august 2007 kell 11:29

Schumacherile ei paku vormelisõit enam pinget

Ferrari autod jäid Ungari GP eilsetel vabatreeningutel McLarenite varju.

Ungari GP eilsetel vabatreeningutel polnud puna-Ferrarid kuigi kiired. Kui esimesel treeningul oli Kimi Räikkönen veel kolmas, siis pärastlõunastel treeningringidel lõpetasid Räikkönen ja Felipe Massa kuuenda ja seitsmendana, kirjutas EPL Online.

Ferrari boksis ei nähtud seitsmekordset maailmameistrit Michael Schumacherit. Ei nähta ilmselt hooaja lõpuni, kuigi Saksamaa vormelilegend on ametlikult Ferrari tiimis nõustaja ametis.

“Schumacher ei soovi praegu end MM-sarja etappidega siduda,” teatab Schumi pressiesindaja Sabine Kehm netisaidis F1-Live. Juba ammu kõneldakse, et kuulsat sakslast kummitab motivatsioonipuudus – vormelisõiduga seotu ei huvita teda enam sügavalt. Ferrari on Schumile pakkunud koguni tiimijuhi kohta, kuid kuulsus on selle ja teised pakkumised tagasi lükanud.

Ent legendi nõuanded on endiselt hinnas. Toro Rosso tiim teatas, et vahetab USA piloodi Scott Speedi välja noore sakslase Sebastian Vetteli vastu. Sakslast soovitas nimelt Schumacher.

Hetkel kuum