• OMX Baltic1%300,07
  • OMX Riga0,00%867,99
  • OMX Tallinn0,19%1 964,94
  • OMX Vilnius0,88%1 174,87
  • S&P 5001,47%5 686,67
  • DOW 301,39%41 317,43
  • Nasdaq 1,51%17 977,73
  • FTSE 1001,17%8 596,35
  • Nikkei 2251,04%36 830,69
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%93,75
  • OMX Baltic1%300,07
  • OMX Riga0,00%867,99
  • OMX Tallinn0,19%1 964,94
  • OMX Vilnius0,88%1 174,87
  • S&P 5001,47%5 686,67
  • DOW 301,39%41 317,43
  • Nasdaq 1,51%17 977,73
  • FTSE 1001,17%8 596,35
  • Nikkei 2251,04%36 830,69
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%93,75
  • 03.09.07, 10:34
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Majanduskasv säästab halbu juhte

Vaheastmete juhtide hindamisele ei pöörata tähelepanu, kuna ettevõtetel läheb niigi hästi ja halvad juhid ei paista välja, kirjutab Äripäev.
"Arvestades tulevikuperspektiivi ja võimalikke raskemaid aegu, oleks otstarbekas saada objektiivne hinnang juhtide kohta," soovitas PWP konsultant Veiko Tsirk.
Äripäev uuris, kuidas hindavad tööandjad oma juhte. Selgus, et juhtide hindamisega tegeleb keskmiselt kümnest ettevõttest vaid üks. Juhid on väljaspool kriitikat ja end justkui lõplikult tõestanud.
Üks vähestest oli Radisson SAS. Personalijuht Evelin Jenki sõnul hindab nende juhte vahetu ülemus arenguvestluste käigus. Koos vaadatakse üle saavutatu ja seatakse uued eesmärgid.
Iga aasta lõpus valitakse Radissonis "Aasta noor juht". Noore juhi kandidaat peab olema alla 35 eluaasta ja paistnud silma oma arenguga eelneva aasta jooksul. Valimisel arvestatakse tema tulevikuperspektiive ja juhtkonnaliikmete arvamust.
Eelmise aasta nooreks juhiks valiti Radissonis Seasons restorani superviisor Helis Külaots, kes alustas kolm aastat varem ettekandjana. Juba aasta hiljem sai temast superviisor. Ta on kätt proovinud ka restoranijuhi ametis, asendades restoranijuhti tema äraolekul. "Tunnustus mõjub väga positiivselt. On tore, kui seda jagatakse, sest see motiveerib ennast arendama ja positiivsemalt töösse suhtuma," lausus Helis Külaots.

Seotud lood

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele