Pereväärtuste mõõt rahas

Henrik Aavik 19. september 2007, 00:00

Plaanitava pereseadusega astume taas sammu normaalse peremudeli poole, kus kõik arvestatakse rahasse ning jagatakse siis proportsionaalselt. Paraku on lahendus väga poolik, kuna palju ühise elu jooksul kogutut ei saa rahasse tšekkide põhjal arvestada, eeskätt tänapäeval ülikallid maine ja tuntus. Lahendus oleks ilmselt enne abielu nende väärtuste äramõõtmine ning siis summadena seadusesse sissekirjutamine.

Kui ikka üks pool peab kodus istuma ja poliitikust abikaasa särab meedias esikaantel, siis lahutuse korral peaks sellegi kogutud pereväärtuse kuidagi nähtamatumale hüvitama. Poliitikud, te ikka teate tuntuse hinda?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing