Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Imre Kose annab teenindajale jootraha 10-15% ulatuses arvest
Eesti staarkoka Imre Kose sõnul on
maksimumi andnud teenindajale jootraha jätmine viisakas. Tema jätab jootrahaks
tavaliselt 10-15% arvest.
Kindlasti arvestab Eesti elegantseim toidumeister Kose jootraha andmise puhul ka õnnestunud tervikut, seda, kuidas on tehtud toit ning mis mulje jättis teenindus. „See on lihtsalt viisakas, inimene on ikkagi andnud oma maksimumi," kommenteeris Kose aripaev.ee päevaküsimust, kas ja kui palju olete jätnud jootraha.
Tehisaru vastab sinu küsimustele Äripäevas ja kõigis teemaveebides ilmunud artiklite põhjal. Vastuse koostamisel ei võta tehisaru arvesse viimase päeva jooksul ilmunud artikleid.
Huvitavad küsimused
Äripäeva tehisaru otsib vastuseid artiklitest, mis on ilmunud Äripäevas, selle 14 teemaveebis ning Imelises Teaduses, Imelises Ajaloos ja Kalastajas viimase viie aasta jooksul. Vastuseid koostab tehisarusüsteem, mitte inimene. Tehisaru võib teha vigu, seepärast soovitame alati tutvuda originaaltekstidega, millele on vastuse juures viidatud. Äripäeva toimetus ei kontrolli tehisaru antavaid vastuseid, kuid võib neid vaadata hiljem, et teenust arendada. Ootame kasutajate tagasisidet aadressil aripaev@aripaev.ee.