5. november 2007 kell 13:26

Rimi avab Viimsis suure kaupluse

Rimi Eesti Foodi tegevdirektor Ruth Laatre sõnul avavad nad kaupluse Viimsis kas 2008. aasta lõpus või 2009. aasta alguses. Selverile Pirital aga konkurentsi hetkel ei pakuta, sest Pirital on lood heade kruntidega Laatre sõnul kehvad.

"Meil on sõlmitud leping Viimsisse, seal peaks valmima 2008. aasta lõpus või 2009. aasta alguses suur keskus. Meie oleme seal rentnikud. Sinna tuleb iseenesest suurem keskus koos büroohoonetega ja teiste tööstuskaupade kauplustega, samuti pakutakse seal sportimisvõimalusi," kommenteeris Laatre.

"Üks selle projekti asjaajajatest on Tartu Lõuna-Keskuse omanikud, kes üritavad sama kontseptsiooni Tallinnasse tuua," märkis Laatre.

Tema sõnul on Selver Pirital hetkel üksi suurim kaubanduskeskus, sest Pirital pole tema sõnul kruntidega just kõige paremad lood. "Täna nad on seal üksi, sest me pole seni sobivat kohta leidnud. Eks seal on nende kruntidega nagu on. Kuid tegime siiski Viimsi kasuks otsuse," lisas Laatre.

Hetkel kuum