Kia annab seitsmeaastase garantii ka Sportage'ile

Ardo Kalda 09. november 2007, 00:00

Sarnaselt Kia cee'diga koosneb pakett seitsmeaastasest garantiist, millest esimesed viis aastat on 150 000 km läbisõiduga põhigarantii ja järgmised kaks aastat lisagarantii jõuülekandele. Auto müügi puhul kantakse garantii üle järgmisele omanikule - muidugi tingimusel, et sõidukit on vastavalt kokkulepitud graafikule regulaarselt hooldatud. Seitsmeaastane garantii antakse tagantjärele ka kõigile, kes endale augustist saadik juba Euroopas toodetud, 2008. mudeliaasta Sportage'i on soetanud.

Pikemat garantiid saab Kia pakkuda seetõttu, et nende Euroopa tehases rakendatakse täiustatud tootmisprotsesse ja kvaliteedikontroll on väga range. Kuna Zilina tehases on kasutusel unikaalne autode värvimise meetod, mille puhul iga keredetail galvaanilise kastmise protsessis värvi sees kukerpalli teeb, antakse kõigile 2008 Kia Sportage maasturitele ka 10aastane roostegarantii.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing