15. november 2007 kell 6:17

Eestlased ehitavad Baltikumi ja Ukrainasse 16 fitnessklubi

Sportlandi omanike ning Askembla fondi eestvedamisel rajatakse Baltikumi ja Ukrainasse viie aastaga 16 fitnessklubist koosnev kett.

Firma 1st Fitness Studio põhiomanikud on Sportlandiga seotud Are Altraja ja Anti Kalle, Coral Clubi spordiklubi ning investeerimisfondid Askembla ja Briti SIC 2006 GP, esimene keti spordiklubi avatakse 1. märtsil 2008 Viru keskuses, see paikneb 1300 ruutmeetril läbi kahe korruse, kirjutas Eesti Ekspress.

1st Fitness Studio juhataja Raul Kinksi sõnul pole eesmärk konkurentidelt kliente ära võtta, vaid uusi aktiivse eluviisiga linnainimesi sportima meelitada.

2004. aastal end Coral Clubi ja mullu Sportlandi sisse ostnud Askembla fondimänedžer shy; shy;Erkki Torn lisab, et keti klubidesse tulevad jõusaal ning aeroobika- ja spinningusaalid, sõltuvalt asukohast ja ruumidest võib lisanduda mõni ala – nagu Coral Clubis on tennis, Torni sõnul plaanitakse klubid ehitada, kuid pole võimatu ka mõne tegutseva klubi ostmine. “Hetkel puudub Baltikumi turul kindla visiooni ja kontseptsiooniga kett, loodame, et suudame oma plaanid ellu viia investorite, turukogemuse ja innovatiivsuse abil,” ütleb Torn. Juba käib teise klubi ettevalmistamine Eestis ning töö ka väljaspool Eestit. Investeerimiskavad saavad täpselt paika 2008. aastal.

Hetkel kuum