Kalev meedia: Just!-i toimetus saab ilusasti hakkama

Hille Tressum 03. jaanuar 2008, 13:34

Eile lahkus ametipostilt seltskonnaajakirja
Just! pikaajaline peatoimetaja Anu Saagim, Kalev Meedia juht Alar Pink aga
saladuseloori uue võimaliku peatoimetaja kohalt ei kergita, tema sõnul saadakse
ilusasti hakkama.

Viimasel ajal on kollase meedia maastikul toimunud mitmeid muudatusi. Möödunud aasta lõpus lahkus 10 aastat ajakirja Kroonika juhtinud peatoimetaja Ingrid Tähismaa. Nüüd jõudis kätte Anu Saagimi kord oma kümme asja kokku pakkida ja ajakirja Just! peatoimetamise juurest parematele jahimaadele suunduda.

Kalev Meedia juht Alar Pink ei soovinud aga kommenteerida, kas uus pea-ning tegevtoimetaja on juba välja valitud. " Meil on suurepärane toimetus ning saame ilusasti hakkama. Kollektiivis ei ole tulevikus plaanis muudatusi teha. Kõik on omal kohal," märkis Pink.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 13:34
Otsi:

Ava täpsem otsing