Ebaseaduslik raie viis Aare Tamme kohtusse

Mariliis Pinn 04. jaanuar 2008, 08:02

Prokurör saatis kohtu alla ettevõtja Aare
Tamme, kes raius Väikesel Munamäel ebaseaduslikult metsa ja tekitas keskkonnale
191 315 krooni kahju.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Küllike Taits saatis kohtusse süüdistusakti Aare Tamme ja temale kuuluva osaühingu Sport 200 Internationali kohta, kirjutas SL Õhtuleht. Prokuratuuri teatel leidis ebaseaduslik metsaraie ja metsamaa pinnase kahjustamine aset 1. septembrist 2004. kuni 26. augustini 2005, kokku tekitati süüdistuse kohaselt kuritegudega keskkonnale kahju 191 315 krooni.

Ebaseadusliku raie eest näeb karistusseadustik füüsilise isiku karistusena ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse ja juriidilisele isikule rahalise karistuse. Kaitstava loodusobjekti kaitse nõuete rikkumise eest võib kohus mõista füüsilisele isikule rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistuse, juriidilisele isikule rahalise karistuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. January 2008, 07:58
Otsi:

Ava täpsem otsing