Ragn-Sells: praegu meil kodutule tööd pakkuda ei ole

11. jaanuar 2008, 16:22

Ragn-Sells AS-i personalispetsialist Mari
Kalaus rääkis, et kahjuks ei ole neil praegu küll ühtegi kohta pakkuda kodutule
inimesele, kuna ettevõtte transport on täis ja varajasteks tundideks ilma autota
tööle jõuda on raske.

„Kahjuks pole,“ ütles spetsialist. „Praegu on kõik kohad täidetud.“ Kalause sõnul on neil antud hetkel vaba üks koht sorteerimises ja teine prügiautojuhi kõrval, kuid nendel kohtadel algab töö väga vara ja tööliste bussis on kõik kohad täis. „Töökoht asub Suur-Sõjamäel,“ põhjendas spetsialist.

„Üldiselt rääkides oleks pakkuda sorteerimisjaama. Kodutuse järgi tegelikult tööotsijaid ei liigitata –vaadatakse kas on lahtised käed, kohusetunne,“ rääkis Kalaus ning lisas, et kui mõni koht vabaneb, siis ikka oleks pakkuda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2008, 16:22
Otsi:

Ava täpsem otsing