Kilk: kodutute tööprobleemi asetus on täiesti vale

11. jaanuar 2008, 13:52

Ettevõtja Rein Kilk, kes juhib Transcom
Grupp OÜ-d leidis, et küsida täna "Kas võtaksite kodutu tööle?" on täiesti vale,
kuna töökätest on puudus isegi väga, tulijaid aga vähe.

„Tulgu ainult tööle,“ ütles Rein Kilk google.com-is tööpakkumisi sirvides ja konstateerides fakti, et tööpuudust tänases Eestis küll ei ole.

„On väga palju töökohti, kus väljaõpet üldse vaja ei ole,“ informeeris Kilk aripaev.ee-d väga mitmetest tööpakkumistest, mis ta juba mõne hetkega vähese haridusega, ilma spetsiaalse erialata töötule inimesele leidis. Oma isiklikust kogemusest räägib Kilk, et pani töökuulutuse, et väikeses maakohas vajatakse tööjõudu ja keegi isegi ei helistanud selle kuulutuse peale. „Maal ei viitsi keegi tööd otsida.“

„Keegi ei analüüsi seda, et pole piisavalt töökäsi,“ rääkis Kilk ja arvas, et ikkagi on kodututele töö pakkumine eelkõige seotud sellega, et leida üles kodutu, kes üldse tööd teha tahab. Kui selline on leitud, saab ta Kilgi sõnul tööle kindlasti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2008, 13:47
Otsi:

Ava täpsem otsing