Eesti Haiglate Liit: kõigile peaksid kehtima võimalikult sarnased reeglid

Agnes Ojala 15. jaanuar 2008, 18:21

MTÜ Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees,
Pärnu Haigla SA juht Urmas Sule leiab, et soov muuta ka mittetulundusühingute
majandusaasta aruanded avalikkusele kättesaadavaks on igati normaalne.

„Minu arvates on normaalne, et kõigi majandustegevusega tegelevate ühingute andmed on kättesaadavad. Kõik ettevõtted ju annavad oma majandusaasta aruanded äriregistrile, miks siis mitte ka mittetulundusühingud,“ arvas Sule. „Kõigile majanduses osalevatele pooltele peaksid kehtima võimalikult sarnased reeglid, ka neile, kes palka saavad.“

Sule hinnangul peaks ühiskonnas üldse kokku leppima, kui palju avatust peaks majandusandmetes olema. „Praegu on naljakas, et osa inimeste palk on avalik, teiste oma aga suur saladus,“ märkis ta ja lisas, et on ise võimalikult suure avatuse poolt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2008, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing