Mutli: pigem kasiinod merel kui linnapildis

18. jaanuar 2008, 14:11

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli näeks
tulevikus Tallinna reidil spetsiaalseid kasiinodeks ehitatud laevu selle asemel,
et kasiinod võimutseksid pealinna üldpildis.

"Nii Tallinna lahel kui ka mujal Eesti vetes ristlevad kasiinolaevad lahendaks probleemi, et kasiinod on linnapildis nähtaval kohal," ütles Mutli. "Kasiinondus ei oleks siis meie teadvuses niivõrd igapäevane kui täna."

Hiljaaegu oli meedias teade, et Soome laevaliikluse endine uhkus Finnjet muutus kasiinolaevaks, teatas Tallinna linnavalitsus. Silja Line'i endine omanik Sea Containers on ajalehe ja finnjetwebi andmetel laeva, mis alates 2006. aasta juunist Bahama saarestikus tegevusetult seisis, lõpuks maha müünud.

"Kasiinolaevad pole midagi uut, kuna välismaal, näiteks Floridas on kasiinokruiisid või "kruiisid mitte kuhugi" täiesti olemas ja väga populaarsed. Ka Läänemerel on laevadel mängusaalid. Spetsiaalsed kasiinolaevad oleks Eesti kasiinonduse edasiarendus, mis ühiskonna huve arvestades oleks parim lahendus," tõdes Mutli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. January 2008, 14:10
Otsi:

Ava täpsem otsing