Tallinna linnaosavalitsuste suhtejuhte tabas palgatõus

22. jaanuar 2008, 07:35

Tallinna linnavalitsus tõstis
linnaosavalitsuste avalike suhete juhtide palku ning lõi uue ametikoha Tallinna
osalusel toodetavate raadio- ja telesaadete ning filmiprojektide
koordineerimiseks.

Tallinna linnakantselei avalike suhete direktori Ain Saarna sõnul on palgatõusu puhul arvestatud nii tööjõuturul toimuvat kui ka riigiteenistuses planeeritud märkimisväärset palgatõusu.

"Tallinn on seadnud eesmärgiks hoida ja motiveerida kõigi valdkondade töötajaid," ütles Saarna, lisades, et kindlasti motiveerib kõrgem töötasu senisest veelgi paremat tööd tegema ka avalike suhete nõunikke. Kui palju keegi palgas võitis, sõltus Saarna selgitusel kohustuste ja vastutuse määrast ning konkreetse ametniku panusest.

Suurimat palgatõusu naudib Kesklinna valitsuse avalike suhete nõunik, kelle aastane sissetulek tõusis eelmise aastaga võrreldes 62 560 krooni võrra, 270 640 kroonini aastas.

Kuni eilseni oli sellel ametikohal endine riigikogu liige, keskerakondlane Georg Pelisaar, kes jõudis sellel toolil istuda vaid natuke üle kahe kuu. "Ma olen tänasest (eilsest - toim.) päevast tegelikult Tallinna linnakantselei avalike suhete teenistuse meediajuht. Mulle tehti pakkumine ja võtsin selle vastu," rääkis Pelisaar, kelle aastapalk uuel ametikohal hakkab olema 286 800 krooni.

Ametikoha lõi Tallinna linnavalitsus 1. jaanuaril, eesmärgiks koordineerida ja korraldada Tallinna osalusel toodetavaid olemasolevaid raadio- ja telesaateid ning filmiprojekte.

"Pelisaar on õppinud Tartu Ülikoolis ajakirjandust, töötanud aastaid televisioonis ja raadios ning tunneb väga hästi omavalitsussüsteemi. Seega igati sobilik mees sellel ametikohal," lahkas Saarna vastse Tallinna meediajuhi varasemat kogemuste pagasit. Kes ja millal äsja tühjaks jäänud ja 30protsendilise palgatõusu läbi teinud koha Kesklinna valitsuse avalike suhete korraldajana üle võtab, pole teada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2008, 07:35
Otsi:

Ava täpsem otsing