Aasia turud toibusid, ebakindlus siiski püsib

23. jaanuar 2008, 10:00

Aasia aktsiaturud toibusid küll täna
mõnevõrra eelnevate päevade suurtest kukkumistest, kuid närvilisus
aktsiaturgudel püsib.

Toki börsi Nikkei indeks kerkis kahe protsendi võrra pärast USA keskpanga üllatuslikku intressikärbet, kuid ettevaatlikus ning närvilisus püsib, sest kärpe ulatus viitab USA majanduse probleemide sügavusele.

Hongkongi börsi Hang Sengi indeks, mis nädala esimese kahe päevaga kukkus 13,6 protsenti, hüppas kauplemispäeva alguses 7,5 protsenti, enne kümmet oli see kerkinud juba pea üheksa protsendini. India börsi Sensexi indeks hüppas kauplemispäeva alguses 4,6 protsenti. Singapuri ja Taivani börsid on aga miinuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2008, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing