ÄP fototoimetus • 23. jaanuar 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Kui palju Teie tuttavaid on välismaal tööl?

Ragnar Everest, 1Partner Kinnisvara arendusjuht

Mõned ikka on välismaale tööle läinud, 5-10 minu tutvusringkonnast, põhiliselt ülikoolisõbrad. Välismaale tööleminek ei ole massiline, selline keskmine. Mõned lähevad pikemate plaanidega, teised lähevad lihtsalt niisama proovima. Kui hästi läheb, ei välista keegi sinna jäämist, kõik selgub ajapikku.

Peeter Kern, ASi Starman juht

Ei tea kedagi, kes välismaal töötaks. Kuid neid, kes lisaks Lätis ja Leedus äri ajavad, siiski on. Kui inimene töötab mitmes kohas, siis kus ta töökoht on? Nende põhipunkt on üldiselt siiski Eestis. Selliseid pan-Balti ambitsioonidega ettevõtjaid on minu tutvuskonnas kümmekond.

Inna Kramer, Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juht

Ei tea kedagi, kes välismaal töötaks. Kuid neid, kes lisaks Lätis ja Leedus äri ajavad, siiski on. Kui inimene töötab mitmes kohas, siis kus ta töökoht on? Nende põhipunkt on üldiselt siiski Eestis. Selliseid üle Baltimaade ambitsioonidega ettevõtjaid on minu tutvuskonnas kümmekond.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt