Üks küsimus: Kui palju Teie tuttavaid on välismaal tööl?

ÄP 24. jaanuar 2008, 00:00

Ragnar Everest, 1Partner Kinnisvara arendusjuht
Mõned ikka on välismaale tööle läinud, 5-10 minu tutvusringkonnast, põhiliselt ülikoolisõbrad. Välismaale tööleminek ei ole massiline, selline keskmine. Mõned lähevad pikemate plaanidega, teised lähevad lihtsalt niisama proovima. Kui hästi läheb, ei välista keegi sinna jäämist, kõik selgub ajapikku.

Peeter Kern, ASi Starman juht
Ei tea kedagi, kes välismaal töötaks. Kuid neid, kes lisaks Lätis ja Leedus äri ajavad, siiski on. Kui inimene töötab mitmes kohas, siis kus ta töökoht on? Nende põhipunkt on üldiselt siiski Eestis. Selliseid pan-Balti ambitsioonidega ettevõtjaid on minu tutvuskonnas kümmekond.

Inna Kramer, Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juht
Ei tea kedagi, kes välismaal töötaks. Kuid neid, kes lisaks Lätis ja Leedus äri ajavad, siiski on. Kui inimene töötab mitmes kohas, siis kus ta töökoht on? Nende põhipunkt on üldiselt siiski Eestis. Selliseid üle Baltimaade ambitsioonidega ettevõtjaid on minu tutvuskonnas kümmekond.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing