Reform: miks Tallinn tellib k-saateid?

Hille Tressum 24. jaanuar 2008, 16:41

Reformierakond esitas täna Tallinna
linnapea Edgar Savisaarele arupärimise linna rahade eest Kalev Meedialt
telesaadete tellimise kohta. Fraktsiooni aseesimehe Ülle Rajasalu hinnangul
priiskab Savisaar maksumaksja rahaga.

"Linnavalitsuse pressikonverentsidel linnapea enam telekanalite küsimustele ei vasta ning neid ei usalda olgugi, et uuringute kohaselt oleme ajakirjanduse vabaduse poolest maailma vaieldamatus tipus. Linnaelanike taskust Keskerakonna populistliku propaganda kinnitagumine ei ole ühegi linnaelaniku huvi,” märkis Rajasalu.

Fraktsiooni esimehe sõnul tehti linnapeale arupärimine igati leebes vormis. „Linnaelanikel ja volikogul on õigus teada, kui palju raha plaanitakse kulutada ning mis on nende saadete eesmärk," sõnas Rajasalu.

Tallinna linnakantselei meediasuhete juhi Georg Pelisaare sõnul hakkavad teisipäeviti Kalev Sport eetrisse jõudma linna kultuuri- ja sporditeemalised saated. Linn ostab Kalev Meedialt mitte ainult eetriaega vaid ka saadete tootmist, kirjutas Postimees.

Pelisaare sõnul hakkab linna saateid esialgsete kokkulepete kohaselt edastama Kalev Meedia, kuid kui mõni teine telekanal teeb linnale parema pakkumise siis võib-olla uuest hooajast, ehk siis sügisest jõuavad linna saated rahvani mõne teise telekanali vahendusel.

Esimene Tallinna linna poolt tellitud saade läheb Kalev Sport kanalil eetrisse 31. jaanuaril kell 21.30, kus linnakodanike küsimustele vastab Tallinna Linnapea.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2008, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing