Suitsetamist pooldav Tallink sõdib tervisekaitseametiga

18. veebruar 2008, 15:11

Ehkki Tallink jäi halduskohtus
tarbijakaitseametiga maadeldes kaotajaks, sõdib firma sealsamas ka
tervisekaitseametiga, kes käskis laevabaarides suitsetamise lõpetada.

Täna toimus kohtuistung, kus Tallink nõudis tervisekaitseameti ettekirjutuse tühistamist, mis nõudis suitsetamise keelustamist viieteistkümnes laevabaaris. Tervisekaitseameti Tallinna tervisekaitsetalitust häirinud baarid asuvad laevadel Romantika, Victoria, Galaxy ja Star.

Ühtlasi kohustas tervisekaitsetalituse ettekirjutus Tallink Gruppi viima tubakaseadusega vastavusse reisilaeva Galaxy seitsmenda teki suitsetamisala. Muudatuste tähtajaks oli määratud möödunud aasta 1. november.

Vaidlus jätkub aprillis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2008, 15:11
Otsi:

Ava täpsem otsing