Sepp: Reformierakonnal on kollektiivne peaajupõrutus

19. veebruar 2008, 08:59

Keskerakondlane ja riigikogu liige Evelyn
Sepp kirjutas oma blogis, et Kallase (Siim Kallase- toim.) ajal oli
Reformierakonnal ka nägu ja tegu, oli intellektuaalset säravust ja särtsu, ideid
ja ideoloogiat nüüd on nad vaid kamp pea peale kukkunuid.

„Ei taha üldistada, aga kohati jääb mulje, et palju inimesi on korraga kõrgelt kukkunud ja saanud kollektiivse peaajupõrutuse," arvas Sepp Reformierakonnast ning jätkas, et oleks siin tegu vaid meditsiinilise probleemiga annaks seda tabletiga ravida.

Marko Mihkelson, keda Sepp nimetas kolleegiks, ütles, et Ansipil ei ole päris õigus, kui ta Tallinna Sadama edusamme aeglustab. „Aga küsigem teisiti – mida Andrus Ansip üldse tahab? Kuidas ta küll suudab alati maha teha ja naeruvääristada seda, mis Eesti inimestele hea ja kasulik on?! Saan küll aru, et parteikaaslasest sotsiaalminister on ilmselt mahitatud tegelema lisaks alkoholituru uuringutega nüüd ka ilmselt transiidituru ümberkorraldamisega. Paras kompetents ju küll...,“ leidis Sepp

Vene transiit oli paha, kaotasime ära kirjutas Sepp talle vastu käivatest peaministri tegudest. „Nüüd on Hiina majandus ka paha. Pole isegi ettekujutust, millega see lollus võiks piirneda!?“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2008, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing