Politsei peadirektor kärpis Otsalti töötasu

31. märts 2008, 16:45

Täna otsustas politsei peadirektor Raivo
Aeg valminud distsiplinaarjuurdluse ja teenistusliku järelevalve auditi põhjal
vähendada Lõuna prefekt Aivar Otsalti töötasu kaheks kuuks 30 protsendi
võrra.

Lõuna prefekt Aivar Otsalt sattus kõrgendatud tähelepanu alla purjuspäi abipolitseinikule otsa sõitnud ja sündmuskohalt põgenenud vaneminspektor Kalle Kolgi juhtumi tõttu, kui selgus, et Kolk oli joobeseisundis liiklusõnnetuse põhjustanud ka 2003. aastal. Toona otsustas Otsalt Kolgi ametisse jätta, kirjutas Tartu Postimees.

Politseiameti kommunikatsiooniosakonna juhataja Anne Osvelti sõnul tuleb politseisüsteemis taolisi karistusi määrata üsna harva. Otsalti juhtumi puhul on tegu suhteliselt karmi karistusega. "Viimase kolme aasta jooksul taolisi karistusi rakendatud ei ole," kinnitas Osvelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2009, 13:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing