Jaanus Otsa: ehitajal tasub välismaale minna 40% suurema palga pärast

02. aprill 2008, 15:46

Ehitaja ja visionääri Jaanus Otsa sõnul
lähevad ehitajad välismaale tööle siis, kui palgavahe jääb 30-40% vahemikku.

Jaanus Otsa sõnul toimub ehitusturul kindlasti töötajate liikumine, kuid välismaale suunduvad ehitajad tööle tema sõnul vaid siis, kui palgavahe jääb 30-40% sisse. "Avalik sektor veab seda palgatõusu. Võib-olla lähevad ehitajad nüüd ametnikeks? Eks kindlasti toimub liikumine igale poole. Kuid palgavahe peab olema kuskil 30-40%, et ehitaja välismaale tööle läheks. Ehitajad lähevad tavaliselt ju tööle üheks projektiks. Mina nende väljavoolu pärast ei muretseks," kommenteeris Otsa eilsel Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu konverentsil küsimust, kas hetkel Eestis tööl olevad 81 000 ehitajat välismaale tööle siirduda ei võiks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2008, 11:04
Otsi:

Ava täpsem otsing