Peugeot' omanikel tekivad lühiajalised garantiimured

20. mai 2008, 13:22

Eesti Krediidipanga juhatuse liikme Uku
Tammaru sõnul tuleb Peugeot' omanikel üle elada ajad, mil senine garantii-
ja hooldusfirma Kommest Auto ei suuda neid teenindada.

"Kommest Auto, senine Peugeot edasimüüja, probleemid teevad kindlasti meele mõruks nimetatud automargi omanikel, sest lühiajaliselt on vaja neil üle elada ajad, kus senine garantii ja hoolduse taganud firma ei suuda autoomanikke teenindada," ütles Tammaru.

"Iseenesest sõidavad Peugeot'd Eesti teedel edasi sõltumata Kommest Auto käekäigust. Et liisinguandjana tekivad suured probleemid kasutusrendi autodega, meie ette ei näe. Peugeot osakaal pole portfellis märkimisväärne, siduvaid tagasiostu kohustusi Kommest Auto poolt, millest tekiks probleeme, ei ole," rääkis ta.

"Seega suhtume Peugeot autoomanikesse tavapäraselt, reeglina on neil soov autoga edasi sõita ka pärast kasutusrendi perioodi lõppu," lisas Tammaru.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing