FibroTx plaanib vallutada Euroopa suurimad turud

28. mai 2008, 16:10

MM Grupi tegevjuht Aare Kurist kommenteeris
biomeditsiinifirma FibroTx osaluse omandamist, et täna alles tegeldakse
tootearendusega, kuid plaanid on ambitsioonikad.

Nii on ettevõttel plaanis minna järgi Euroopa suurimatele turgudele, nagu Saksamaa, Prantsusmaa ja Inglismaa, samuti Skandinaaviamaad.

"FibroTx'i näol on tegemist olulist teaduslikku potentsiaali omava ettevõttega, kus toimub professor Toomas Neumani juhtimisel tipptasemel teadus- ja arendustegevus. Täna tõsisemat tootmistegevust veel ei toimu, kuna tootearendus alles käib," rääkis Kurist.

"Plaanid on ambitsioonikad, arendatavatel toodetel on potentsiaali siseneda kõigile olulisematele turgudele, kus müüakse kosmeetikatooteid. Alustame ilmselt Euroopa suurematest turgudest Saksamaal, Prantsusmaal ja Inglismaal ning samuti Skandinaaviamaades," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2008, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing