Lehis: usun, et MTA kaebab edasi

03. juuni 2008, 16:12

Maksumaksjate liidu juhatuse esimehe Lasse
Lehise arvates kaebab Maksu- ja tolliamet Sylvesteri endised omanikud
tulumaksust vabastanud kohtuotsuse edasi.

Tallinna halduskohus tühistas eile 13 Sylvesteri endisele omanikule määratud tulumaksu ning Maksu- ja tolliametil tuleb meestele hüvitada 3,1 mln krooni menetluskulusid. Sylvesteri vaidlus on tulumaksustamise nüüd viinud aga riigikohtusse. Otsuse saabumiseni tuleb maksuametil apellatsioonikaebusega oodata.

Maksumaksjate liidu juhi Lasse Lehise sõnul on selles kohtuasjas veel vara seiskohta võtta. „Las see vaidlus lõpeb enne ära. Oleme kursis sellega ja meie oma juhatuse liige oli seal kohtus ka esindaja (Ivo Raudjärv - toim). Samuti olen ma ise sel teemal arvamusartikleid avaldanud. Võin öelda, et üllatusena eilne kohtuotsus küll ei tulnud,“ märkis Lehis.

Samuti oli Lehis kindel, et Maksu-ja tolliamet kaebab otsuse edasi. „Meie pole nüüd kõige õigemad õpetama, kas kaevata või mitte, aga ma ei teagi sellist olukorda, kus nad poleks edasi kaevanud. See ei maksa neile ju midagi, nad ei riski millegagi. Ma usun küll, et nad teevad seda,“ lausus Lehis. „Ja kui nad ei kaeba edasi, võib neile hiljem ette heita, et näed, oleksite kaevanud, oleksite võitnud.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2008, 17:49
Otsi:

Ava täpsem otsing