Kohus tühistas Sylvesteri-meeste tulumaksu

02. juuni 2008, 16:42

Tallinna halduskohus tühistas täna 13
Sylvesteri endistele omanikule määratud tulumaksu. Maksu- ja tolliametil tuleb
meestele hüvitada 3,1 mln krooni menetluskulusid.

Maksuotsused vaidlustasid Sylvesteri endised omanikud Mati Polli, Margus Kohava, Erki Unn, Toomas Mets, Kuno Liblik, Kaido Jõeleht, Urmas Nimmerfeldt, Kaido Taberland, Peeter Mänd, Sven Ivanov, Marko Lastik, Kaido Saar ning Janno Koplimets.

Kui maksuamet peab Männile, Ivanovile, Lastikule, Saarele ja Koplimetsale hüvitama 200 000 krooni, siis Jõelehele, Pollile, Kohavale, Unnile ja Metsale tuleb ametil maksta kohtukulude katteks 250 000 krooni inimese kohta.

Kohus määras Liblikule hüvitatavaks summaks 300 000 krooni. Nimmerfeldil, kes palkas oma maksuasju ajama nii Maksumaksjate liidu juhatuse liikme Ivo Raudjärve kui ka advokaadi, kulus kohtus 650 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. June 2009, 17:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing