2. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kohus tühistas Sylvesteri-meeste tulumaksu

Tallinna halduskohus tühistas täna 13 Sylvesteri endistele omanikule määratud tulumaksu. Maksu- ja tolliametil tuleb meestele hüvitada 3,1 mln krooni menetluskulusid.

Maksuotsused vaidlustasid Sylvesteri endised omanikud Mati Polli, Margus Kohava, Erki Unn, Toomas Mets, Kuno Liblik, Kaido Jõeleht, Urmas Nimmerfeldt, Kaido Taberland, Peeter Mänd, Sven Ivanov, Marko Lastik, Kaido Saar ning Janno Koplimets.

Kui maksuamet peab Männile, Ivanovile, Lastikule, Saarele ja Koplimetsale hüvitama 200 000 krooni, siis Jõelehele, Pollile, Kohavale, Unnile ja Metsale tuleb ametil maksta kohtukulude katteks 250 000 krooni inimese kohta.

Kohus määras Liblikule hüvitatavaks summaks 300 000 krooni. Nimmerfeldil, kes palkas oma maksuasju ajama nii Maksumaksjate liidu juhatuse liikme Ivo Raudjärve kui ka advokaadi, kulus kohtus 650 000 krooni.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt