Riigi Kinnisvara müüb endiseid vanglaid

12. juuni 2008, 15:25

Riigi Kinnisvara AS on välja kuulutanud
enampakkumise endise Ämari vangla kinnistule, juba üle aasta on müügis 10
miljonit krooni maksev Pärnu vangla.

Riigi Kinnisvara AS müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel justiitsministeeriumi valitsemises olevat Ämari vanglat, mis laiub 126 728 m². Selle alghind enampakkumisel on 3,8 miljonit krooni.

Pärnu kesklinnas Sillutise 1 asuva endise vangla pindala on 5546 m² ning kinnistuga saab kaasa endise vangide elukorpuse, administratiivhoone (sisaldab ka töökoda ja sööklat), lao, keldri, külmkambri jms.

Kolmandana läheb lühiajal müüki ilmselt ka Viljandi kesklinnas bussijaama kõrval asuv Viljandi vangla. Territooriumile on Sakala andmetel kavandatud lisaks suurele kaubanduskeskusele kaks äri- või büroohoonet ja kaks korterelamut. Riigi Kinnisvara ASi kodulehe andmetel Viljandi vangla enampakkumist veel käivitatud ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 10:58
Otsi:

Ava täpsem otsing