Kaia Kanepi langes Wimbledoni avaringis

Mariliis Pinn 23. juuni 2008, 17:48

Prantsusmaa lahtistel MV-l veerandfinaali
jõudnud Kaia Kanepi alustas kohtumist hästi. Vastase pallingugeimis läks
eestlanna punktidega 40:15 juhtima, paraku tuli ameeriklanna järele ning geimi
lõpp kuulus pärast tasavägist mängu Williamsile. Oma pallingugeimi võitis
eestlanna aga kuivalt ning viigistas seisu.

Tasavägine, oma pallingugeimi võitmine kestis vaheldumisi kuni seisuni 6:5 Serena Williamsi juhtimisel, vahendas ERR SPORT. Avaseti viimases geimis õnnestus Serena Williamsil lõpuks eestlanna pallingugeim murda ning minna kohtumist 7:5 juhtima. Teises setis mängiti võrdselt seisuni 2:1, kui taas õnnestus Williamsil võita Kanepi pallingugeim ja minna tänu sellele 3:1 ning seejärel oma servist 4:1 ette. Kanepi võttis küll oma pallingugeimid, ent ameeriklanna servidele vastu ei saanud ja kaotas seti 3:6 ning kogu kohtumise 0:2.

Mäng kestis tund ja 17 minutit. Serena Williamsil õnnestus lüüa kokku seitse serviässa Kanepi kolme vastu. "Tänane vastane oli väga raske. Hea, et võitsin," tunnistas Williams pärast mängu. "Ta servis väga kõvasti ja lõi minust kõvemini. Aga see tuleb kasuks, et kohe esimeses ringis pidin kõvasti pingutama."

Teine Wimbledoni põhiturniiril osalev eestlanna Maret Ani (WTA 95) kohtub esimeses ringis itaallanna Mara Santangeloga (WTA 233).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2008, 15:22
Otsi:

Ava täpsem otsing