Sügis toob kodutarbijale uued gaasihinnad

27. juuni 2008, 08:12

Täna avalikustab konkurentsiamet
tõenäoliselt sügisest eramu- ja korteriomanikele kehtima hakkava gaasihinna;
hind tõuseb Postimehe andmeil enam kui 30 protsenti.

Arvestades, et veel mõned aastad tagasi ei maksnud maagaas midagi ja paljud inimesed tegid mitmekümne tuhande kroonise väljamineku gaasikatla tarvis, pole ime, et uut hinda oodatakse hinge kinni hoides.

Eesti Gaasi turundusjuhi Marge Randmaa sõnul taotles firma konkurentsiametilt 31–41-protsendist hinnatõusu.

"Gaas ei ole üks ja ainus kütuseliik, mille hind tõuseb," kommenteeris Randmaa. "Oleme oma hinnaga konkurentsivõimelised. Aastaid tagasi oli gaas väga odav ja populaarne. Aga ka praegu tuleb järjest uusi liitujaid juurde, kuigi nende arv oli mais veerandi võrra väiksem kui mullu mais."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2008, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing