Kommest Auto võttis juhatusse nö firmapäästja

04. juuli 2008, 15:38

AS Kommest Auto muutis oma juhatuse
koosseisu viie liikme asemel kaheliikmeliseks, uus juhtkond jätkab ettevõtte
saneerimist, teatas Kommest Auto.

Lisaks Toomas Rüütmannile sai AS Kommest Auto uueks juhatuse liikmeks Argo Hollo. Hollo on lõpetanud Tallinna Tehnikakõrgkooli, töötanud ASi Kodu Haldus juhina ning tegutsenud mitmete raskustesse sattunud ettevõtete saneerijana. Kommest Autos jääb Hollo korraldada administratiivne töö.

AS Kommest Auto ainuomaniku Toomas Rüütmanni sõnul mõjutavad äriühingut ümbritsevad pinged ka töötajaid ning on mõistetav, kui mõni liige ei soovi jätkata. “Juhatus ise esitas nõukogule ettepaneku koosseisu muuta ning nõukogu kiitis selle heaks,” märkis Rüütmann.

“Teisalt, kuna AS Kommest Auto importöörileping Peugeot’ kontserniga lõppes enam kui kuu aega tagasi, siis on vähenenud ka Kommest Auto kui endise importööri tööülesanded,” sõnas Rüütmann.

“AS Kommest Auto tegevus jätkub, importööri tegevuste asemel on nüüd eesmärk abistada jaevõrgu toimimisel ning peatähelepanu suundub olemasolevate klientide korrektsele teenindusele ja edasimüügile, kuni uue importööri nimetamiseni,” tähendas Rüütmann.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing