Sokos vallutab Venemaad

10. juuli 2008, 14:04

Hotelliketi Sokos omanikfirma Sokotel
plaanib investeerida 600-800 miljonit eurot oma Venemaa hotellidesse. Aastaks
2016 plaanib Sokos Venemaale rajada 16 hotelli

Sokotel on juba praegu investeerinud 160 miljonit eurot kolme hotelli ehitamisse Venemaal. Uutest hotellidest ehitatakse üks Moskvasse ja neli mujale Venemaale, kirjutatab Kauppalehti.

Praegusel hetkel on Sokosel juba kaks hotelli Peterburis: 278 toaga Holiday Club St.Petersburg ja Sokos Hotel Olympic Garden (348 tuba). Kolmas hotell - Sokos Vassilievsky avatakse augustis Vassili saarel. Kolme hotelliprojekti kaasosalejad on teiste seas ka briti London Regional Properties ja norra kontsern Wenaasgruppen.

Sokose hotelliketi tegevjuhi Juhani Järvenpää sõnul rahastab oma järgmised Venemaa projektid Sokotel oma rahade eest, kirjutab vene uudisteagentuur RBC daily. Sokotel otsib uusi krunte oma neljale tulevasele hotellile. Ühe hotelli tubade hulk on 200-300, ainuüksi Sokosel Peterburgis ligikaudu 2400 tuba, samas kui seal oleks kokku vaja umbes 200 00 uut hotellituba.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2008, 14:01
Otsi:

Ava täpsem otsing