Peterburis avatakse esimene Sokose hotell

Mariliis Pinn 11. juuni 2008, 15:03

Esmaspäeval avati Peterburis Sokos Hotel
Olympic Garden, mis asub linna keskuse läheda Moskovski Prospektil.

Firma teatas, et hotellil on hea ühendus lennujaamaga ja sealt pääseb kergesti vaatamisväärsusteni.

Sokos Hotel Olympic Gardenis on 348 tuba ja 13 konverentsisaali, millest suurim mahutab 300 inimest. Hotelli restoran Fransmanni on Prantsuse mõjudega. “Me usume, et Peterburi tuleb järjest rohkem soome turiste,” ütles hotelli juhataja Jukka Räisänen.

Nüüd on S Groupil Peterburis kaks hotelli. Esimene ettevõttele kuuluv hotell Holiday Club St Petersburg asub Vassili saarel. Kolmas hotell Sokos Hotel Vasilievsky, mida ehitab Märt Vooglaiu firma Manutent, avatakse 2008. aasta sügisel.

Kokku kuulub Soome hotelliketti 42 majutusasutust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2008, 14:01
Otsi:

Ava täpsem otsing