Asmer: kõige pealt tuleb kokku hoida

Mariliis Pinn 11. juuli 2008, 16:20

Ärimees Toivo Asmer tunnistas, et kõige
pealt peab kokku hoidma ja soodsate asjade otsimine tekitab kohati juba
hasarti.

„Kokku peab hoidma, iga kandi pealt,“ vastas Asmer tänasele aripaev.ee päevaküsimusele: "Kust hoiad kokku?"

„Võtame kas või autosõidud, enam ei sõideta niisama, et vaadata loodust, sõidetakse ikka asja pärast. Kas või reisid, otsitakse ikka soodsaid pakkumisi ja häid sihtkohti,“ tõi mees näiteid. „Ka toidulaual tuleb kokku hoida, otsid ikka allahindlusi ja vaatad kust soodsamalt saab. Hakkab juba hasart tekkima, kust mida soodsamalt saab,“ seletas mees.

Asmeri sõnul on inimesed võrreldes poole aasta tagusega tuntavalt rohkem oma kulutustel silma peal hoidma hakanud. „Või võrreldes pooleteist aasta tagusega, kui osteti kõike, on olukord muutunud. Inimesed võib-olla ei tunneta globaalset majanduskatastroofi ja ei saa sellest aru, kuid mõistetakse, et on rasked ajad ja võib minna veelgi raskemaks. Võib-olla ajakirjandus räägib sellest liiga mustades toonides, aga võib-olla ongi see hea ja pärast on kergem,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2008, 13:13
Otsi:

Ava täpsem otsing