Credit24 krediidiliin kasvas 78 miljoni krooni võrra

14. juuli 2008, 18:36

Kaubamärgi Credit24 omaniku, Londoni börsil
noteeritud tarbimislaenude pakkuja MCB Finance Group PLC pikaajaline partner,
Läti kommertspank Rietumu Banka AS suurendas ettevõtte krediidiliini 10
miljonilt eurolt 15 miljonini ehk 78 miljoni Eesti krooni võrra.

MCB Finance Group PLC tegevjuhi Rami Ryhäneni sõnul toetab poole võrra kasvanud krediidiliin laenutegevuse rahastamist ja ettevõtte jõudmist stabiilsesse äritegevuse faasi. „Mahukam krediidiliin ja omafinantseering lubavad meil nüüd veelgi julgemalt oma kasvustrateegiat täita – täiendasime kevadel põhjalikult oma tootevalikut ja pakume nüüd klientidele pikemate tagasimakseperioodidega suuremaid laene ning plaanime peagi veelgi laieneda,“ rääkis Ryhänen ja lisas, et MCB Finance Group on esmase laienemisperioodi läbimise järel kuupõhisest kahjumist välja jõudnud ning loodab aasta lõpuks juba ka kasumit teenida. MCB senikehtiva krediidiliini tähtaega pikendas Rietumu Banka 24. märtsini 2009.

MCB Finance Group PLC on Eesti, Soomes, Lätis ja Leedus tegutsev tarbijakrediidiettevõte, mis pakub kontrollitud maksejõulisusega klientidele internetiportaali Credit24 kaudu tagatiseta laene, mille tagasimakseaeg ulatub ühest kuust kolme aastani. Laenuportaali Credit24 kaudu võeti 2007. aastal välja 375 miljoni krooni ulatuses kiirlaene, MCB 2007. aasta käive oli ligi 62 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing