Sportlandi juht: majanduslangus on normaalne

13. august 2008, 18:11

Sportlandi tegevdirektor Karin Türk leidis
majanduslanguse olevat normaalse, kuna majandus liigubki
tsükliliselt.

„Kõik mida saame ja võime ette prognoosida ei üllata“ ütles Türk vastates aripaev.ee päeva küsimusele: "Kui suure üllatusena tuli teile majanduslangus?", lisades veel järgnevat: „Majanduse tsükliline kulg on normaalne, seega on loogiline, et väga kiirele kasvule järgnes tempo aeglustumine“

Samuti peab Sportlandi juht loogiliseks, et mida kiirem ja suurem on eelnev kasvunurk, seda raskem on ühiskonnal uuesti kohaneda aeglasema tempo ka sellega kaasnevate muutustega. Samas praegune faas on ettevõtetele parim aeg tegelemaks efektiivsuse tõstmisega ja üldise sisulise arenguga.

„Samuti on loogiline, et mida kiirem ja suurem on eelnev kasvuhulk, seda raskem on ühiskonnal koheneda aeglasema tempo ja sellega kaasnevate muudatustega. Ettevõtetele aga annab see aeg just head võimalused parandada oma tõhusust ning areneda sisuliselt“ leidis Türk

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2008, 19:17
Otsi:

Ava täpsem otsing